Услуги

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални консултации за защитни подови покрития, както и тяхното полагане. Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които препоръчваме да бъдат използвани. Извършваме полагане на подовите настилки, както и ремонт на вече полажени такива. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanochem България, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanochem България ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Лабораторни изследвания

Лабораторни анализи за емулсии

При метална обработка, изискваща използването на емулсии, винаги препоръчваме извършването на регулярни лабораторни анализи. Тези анализи предполагат тестване на техническите характеристики, за да се увеличи жизнеността на емулсиите, които ще се използват.

Nanochem  притежава  акредитирана  лаборатория, специализирана в емулсионни анализи, а нашите специалисти са на Ваше разположение с професионални и  експертни съвети.

Полагане на подови покрития

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални консултации за защитни подови покрития, както и тяхното полагане. Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които препоръчваме да бъдат използвани. Извършваме полагане на подовите настилки, както и ремонт на вече полажени такива. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanochem България, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanochem България ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

Консултиране

Като специалисти по защита на повърхността с повече от 10 години опит в индустрията предлагаме професионални  консултации за защитни подови покрития.  Консултацията включва оценка на бетонните повърхности, които трябва да бъдат защитени, ефективни начини за почистване и подготовка на повърхностите и системите, оптимални покрития които  препоръчваме да бъдат използвани. Освен това препоръчваме най-добрите индустриални подови апликатори или епоксидни подови и защитни системи, както и най-добрите начини за поддържане и почистване на така защитените повърхности.

Научете повече за услугите на Nanochem България, като попълните формата за запитване в модул Контакти. Специалист от Nanochem България ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

© 2017 NanoChem. Всички права запазени