За Нас

Запасите от петрол на планетата ни намаляват с всеки изминал ден и най-вероятно ще стигнат само за следващите четиридесет години. Това е причината, поради която ние започнахме да се питаме: Какво може да се направи? Как може световното потребление да забави темпа си, за да имат нашите деца шанс за по-добро бъдеще?

Това е начина, по който е разработена концепцията NANOCHEM. Комбинация на принципи от живота и бизнеса, основани на яснота, изобретателност и най-важното разумност. Ние ръководим нашите ежедневни задачи от тези принципи и ще продължим да правим това непрекъснато.

Докато другите мислят за продажба на покривни защитни системи като подове, индустриални бои, грундове, специални замазки и хидроизолационни системи и търсят най-евтините продукти, за да имат висок търговски марж, без дори да имат предвид начина, по който са направени продуктите, ние постъпваме отговорно и вземаме решения базирани на дългосрочната надеждност, на качествата на продуктите и намаляването на потреблението на енергия и други ресурси с цел да бъдат удовлетворени нуждите на нашите клиенти.

Според принципът на NANOCHEM, ние прекарваме голяма част от времето си, за да образоваме пазара, така че потребителите да са добре информирани за различните видове продукти. Целта е те да могат да направят разлика между `случайните` и професионалните продукти.

Заехме се да определим и информираме експертите и работниците в системите за защита, за най-новите еко-технологии в химията, с които снабдяваме пазара в България.

Като част от бизнеса с нанотехнология повече от 10 години, ние винаги сме се интересували от иновации и изобретения, свързани с производството на подови настилки. Нашето проучване се спря на най-известните производители на разтвори за покритие в света, като ITALCHEMICAL и SAMWHA, които ние представляваме в България, посредством NANOCHEM Румъния

7-те основни принципа, които изграждат бизнес концепцията NANOCHEM:

  1. Всички използвани продукти са на първо място в списъка на нанотехнологиите и химичната индустрия.

  2. Съотношението между нашите цени и предлаганите от нас услуги се следи стриктно. Ние не позволяваме то да се превърне  във фалшив критерий за конкуренция.

  3. Нашият екип се състои от хора, които обичат да работят и да се наслаждават на това, което правят. Можете да разчитате на професионалните съвети на нашите експерти по отношение на подови настилки и защитни покрития.

  4. Ние следваме потребителските нужди и създаваме справедливи и коректни бизнес връзки в дългосрочен план, не само за конкретния обект;

  5. Нашето морално поведение е основано на зачитане както на социалната и бизнес средата, така и на самата околна среда. Това е основният компонент в изграждането на нашата бизнес стратегия и нашата марка - ECO-бизнес. Нашите служители гарантират предлаганите решения, срокът на годност на продуктите ни е отразен в етикета и ние информираме както нашите клиенти, така и нашите партньори за най-новите разработки в гамата продукти. Спазваме обещаните ползи. Издаваме оригинални сертификати за състав и произход.

  6. Възнамеряваме да заменим предлаганите на сегашния пазар продукти, които са вредни за здравето на клиентите и за околната среда, с тези, които предлагаме. Нашите продукти са изцяло еко-технологични разработки и в съответствие с концепциите за "Зелена химия".

  7. Ние предлагаме само продуктите и услугите, които самите ние сме тествали.

© 2017 NanoChem. Всички права запазени